Hirdetés

Star Trek Beyond - Úttörő lesz Idris Elba karaktere

|

Hirdetés

Amióta Idris Elba csatlakozott egy titkos, meghatározatlan szerepre a Star Trek Beyond-hoz márciusban, azóta mindenki arról beszél, hogy ő kelti majd életre a főgonoszt. Bár még mindig nem tudjuk a karaktere nevét és kilétét, a színész és forgatókönyvíró Simon Pegg elárulta, hogy Idris Elba egy teljesen új karaktert fog alakítani, amilyet eddig még nem láthattunk egyetlen egy korábbi Star Trek filmben vagy sorozatban. Erről nyilatkozott most nemrég maga a színész:

Simon [Pegg] és a csapat írt egy nagyon érdekes, összetett utazást a karakteremnek. Még soha nem láttatok engem egy ilyen karaktert játszani, mint ez.
Idris Elba megerősítette még júliusban, hogy az ő névtelen karaktere Spockkal (Zachary Quinto) fog főként konfrontálódni, és hogy a karaktere egyedülálló lesz ebben a világban. Ezen kívül Peggtől tudjuk, hogy Elba nem Klingon.
Elég érdekes lesz, ami szerintem úttörő a franchise történetében. Nagyon keményen munkálkodtunk ezen. Volt, hogy napi 18 órát folyamatosan dolgoztam. Fárasztó volt, de alig várom, hogy az emberek láthassák a filmet.
A Star Terek Beyond 2016. július 22-én jön a mozikba, melyben visszatér mindenki az előző 2 rész legénysége közül, úgy mint Chris Pine (Kirk kapitány), Zachary Quinto (Spock), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Bones), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Csehov), John Cho (Sulu).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.