Hirdetés

Star Trek Beyond - Véget ért a forgatás

|

Hirdetés

Négy hónappal a Star Trek Beyond munkálatainak megkezdése után a Paramount stúdió bejelentette, hogy a forgatás végére értek, melyet a színész/író Simon Pegg is megerősített egy képpel a hivatalos Twitter oldalán. https://twitter.com/simonpegg/status/654749384274350080/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Nem indult bökkenőmentesen a forgatás, ugyanis miután a Star Trek és a Sötétségben: Star Trek (Star Trek Into Darkness) rendezője, J.J. Abrams elhagyta a fedélzetet, hogy egy messzi messzi galaxisban vállaljon munkát, Roberto Orci ült a rendezői székbe, aki azonban decemberben elhagyta a projektet, így a stúdiónak minél előbb új rendezőt kellett találnia. Így esett a választásuk Justin Linre, majd Simon Pegg a szereplés mellett elvállalta a forgatókönyv megírását is Doug Junggal. Azóta még mindig nem tudunk semmit a hivatalos történetről, de azt már megerősítették, hogy annak az ötéves felfedező küldetésnek a kezdetére kalauzol el minket a film, amelyre az USS Enterprise és legénysége indult a Sötétségben: Star Trek végén. A múlt hónapban a Paramount eltolta a film bemutatóját két héttel, így a premier időpontja 2016. július 8 helyett 22 lett, mely egybeesik a sorozat 50. évfordulójával is. Ebben a jubileumi részben visszatérnek az előző két rész főszereplői, úgy mint Chris Pine (Kirk kapitány), Zachary Quinto (Spock), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Bones), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Csehov) és John Cho (Sulu), akikhez csatlakozott most Sofia Boutella, és egy nagy név is, Idris Elba, aki a főgonoszt fogja megszemélyesíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.