Hirdetés

Star Trek: Discovery - Alex Kurtzman az új showrunner

|

Miközben már készül a sorozat 2. évada, lapátra tették a jelenlegi párost. Az ok azonban nem a "szokásos" kreatív nézeteltérés.

Hirdetés

A Bryan Fuller vezényletével és elképzeléseivel elindult sorozat már az előkészületek alatt showrunner váltásra kényszerült. A stúdió nem nézte jó szemmel, hogy Fuller figyelme megoszlik az American Gods előkészületei és a Discovery között, így két szárnysegédjét léptették elő.  Aaron Harberts és Gretchen Berg továbbvitte az eredeti elképzelést, azonban most a 2. évad forgatása alatt a hírek szerint alaposan összerúgták a port mindenkivel.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter forrásai szerint a producerpáros egyre inkább erőszakos hangnemet ütött meg az írókkal, több író kifejezetten kellemetlenül érezte magát és már a távozást fontolgatta, mindemellett pedig a költségvetés is elszállt az első öt leforgatott epizód alatt. 

A már leforgatott első öt rész után egyébként is kisebb szünet volt beütemezve, így Alex Kurtzman, a sorozat társalkotója és executive producere várhatóan fennakadás nélkül haladhat tovább az évad munkálataival. Felügyeletével dolgoznak tovább az írók is a történeten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.