Hirdetés

Star Trek: Discovery - Jason Isaacs a kapitányi székben

|

Két új taggal bővült a Discovery legénysége.

Hirdetés

A CBS ma bejelentett két újabb nevet az eddigiektől eltérő hangvételű sorozatához, amelyet többszöri csúszás után kora őszre időzítenek, és amely az első kizárólag online elérhető sorozata lesz a csatornának. 

Hirdetés

A közlemény szerint a két új szereplő:

  • Jason Isaacs (A hazafi, Harry Potter filmek) fogja alakítani Lorca kapitányt, a Discovery csillaghajó parancsnokát. 
  • Mary Wiseman egy fiatal kadét, Tilly szerepébe bújik, aki a tanulmányai utolsó évében gyakorlatát tölti a Discovery-n.

A Discovery lesz az első olyan Star Trek sorozat, amely nem a kapitányát helyezi fókuszba, hanem egy alacsonyabb rangú tisztet, aki meg nem erősített információk alapján Sonequa Martin-Green lesz (Walking Dead). 

Jason Isaacs, és a korábban már bejelentett Michelle Yeoh nevével - utóbbi a USS Shenzhou kapitányát fogja alakítani -, komoly színészi háttértámogatást kapott a produkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.