Hirdetés

Star Trek: Into Darkness - Hivatalos plakát

|

Nagy a sürgés forgás az új Star Wars filmek körül, de a másik nagy Sci-Fi univerzum rajongói sem szomorkodhatnak, hiszen megérkezett a Star Trek 2 hivatalos plakátja!

Hirdetés

A plakát igen érdekes, a távolban egy éppen szétesőben lévő, mai modern metropolis épületeit lehet felismerni (tiszta London(?)) , közelebb pedig egy rejtélyes alak áll egy halom romon. Ha jobban megfigyeljük, a keret formája is ismerős lehet, hiszen az egy "vektor" jelet szimbolizál. A folytatás JJ. Abrams rendezésében 2013. május 17.-én érkezik Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke, és Benedict Cumberbatch főszereplésével. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.