Hirdetés

Star Trek 4 és Tarantino Trek - Simon Pegget kérdezték a jövőről

|

A színész a Mission: Impossible - Utóhatás sajtókörútján beszélt többek között arról, hogy mikorra számíthatunk legkorábban Tarantino filmjére. Sajnos nem egyhamar.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy várniuk kell még azoknak, akiket mar a kíváncsiság a Tarantino-féle Star Trekre - legalábbis Simon Pegg szerint. A Paramount jelenleg két nagyon eltérő film fejlesztésén dolgozik a franchise-on belül: az egyik a sorban következő Star Trek 4, amely a Mindenen túl eseményei után veszi fel a fonalat, a másik pedig a Tarantino-film, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy az író/rendező J.J.Abramsnek bedobott egy sztori ötletet. Az most már biztosnak látszik, hogy ez utóbbi projektet időben hátrébb tolja a már előrehaladottabb állapotban lévő Star Trek 4.

Hirdetés

Simon Pegg (Scotty) jelenleg a legújabb Mission: Impossible sajtókörútját járja, de az Abrams-féle Kelvin Idővonal szereplőgárdájának tagjaként visszatér ő is az Enterprise fedélzetére a Star Trek 4-ben, ezért erről is faggatták az újságírók. Már találkozott S.J. Clarkson rendezőnővel, de a Tarantino filmmel kapcsolatban nem hangzott egyelőre túl optimistának, hogy a közeljövőben láthatjuk-e az eredményt:

Találkoztam S.J.-vel és csak úgy pezseg az ötletektől és megfelelő a hozzáállása. Tiszteletteljes, de nem szolgalelkű. A történetről van már halvány fogalmam, de semmi olyasmi, amiről már beszélhetnék… Quentin ötlete pedig egy teljesen más dolog. Eljött a Bad Robothoz és bedobta nekünk, el lett raktározva. Azt hiszem ránk gondolt, amikor felötlött benne a dolog, szereti az új csapatot. De nagyon elfoglalt lesz a Once Upon a Time in Hollywooddal, ami miatt nem látom, hogy 5-6 évnél hamarabb tud ezzel foglalkozni, addigra pedig lehet, hogy túl öregek leszünk úgyis.  

És valóban, a Once Upon a Time in Hollywood forgatása jelenleg is zajlik - jövő júliusi bemutató dátummal. És bár Tarantino nem jelentett be semmilyen más projektet - tehát lehet, hogy ő szabad lesz - az Enterprise jelenlegi legénysége több, mint valószínű, hogy már a Star Trek 4 forgatásával lesz elfoglalva, azután pedig számos egyéb kötelezettségükkel, hiszen mindannyiuknak bőven jut munka mostanában. (Zoe Saldana beosztása valószínűleg a legkritikusabb, az is kérdés, hogy a Star Trek 4-re hogy szorít időt.)

Mark L. Smith-t (A visszatérő) már felkérték a Tarantino Trek forgatókönyvének megírására. A történetről még semmilyen információmorzsa nem került ki, azonban a terv az, hogyha Tarantinonak tetszik a végeredmény, akkor ő is rendezné. Mindenesetre az biztos, hogy még sokat és türelemmel kell várnunk, amíg kibontakozik a projekt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.