Hirdetés

Star Wars 3D - Dátumot kapott a következő két epizód

|

A Star Warsok szépen sorban 3D-s mozivá átkonvertálása számomra bukott ötlet volt, erre azonban a Baljós Árnyak rögtön rá is cáfolt, hiszen több, mint 43 millió dollárral nyitott, összesen pedig 100 millió fölött jár.

Hirdetés

Az eredeti terv az volt Lucaséknál, hogy minden évben ugyan akkor dobnak ki egy-egy Star Wars mozit, így hat éven keresztül élvezhettük volna gyermekkorunk szinte legnagyobb filmjeit. Most azonban, érthetetlen okokból borul a terv. Idén február 9-én érkezett a Star Wars: Baljós árnyak átkonvertált változata, míg jövőre egy hónapon belül, 2013. szeptember 20-án illetve október 11-én érkezik egymást után a Klónok támadása és a Sithek boszúja. Az én véleményem szerint jobb lett volna, ha maradnak az éves bontásnál, de hát én nem tudom, mi zajlik a kulisszák mögött - de ha megtudom, azonnal közlöm veletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.