Hirdetés

Star Wars 7 - Darth Vader feltámad hamvaiból?

|

Mindennapi Star Wars híradagunkat add meg nekünk, ó Sötét Nagyuram!

Hirdetés

Gőzerővel folyhatnak az új Star Wars trilógia előmunkálatai, mert sorra jönnek a legkülönbözőbb bennfentes információk onnantól kezdve, hogy a rendezők részéről ki NEM fogja elkészíteni (Matthew Vaughn, Steven Spielberg, J.J. Abrams, Joss Whedon), egészen odáig, hogy a klasszikus részek szereplői (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher) mind visszatérnek kisebb-nagyobb szerepekben. A legújabb híresztelések szerint az új epizódokat követő trilógia – ami a kétévente érkező filmek várható tempóját figyelembe véve legkorábban 2021-ben érkezne – a Birodalom megalakulását követően játszódna, és Darth Vader korai éveit mutatná meg Palpatine császár keze alatt, valamint láthatnánk, amint a fiatal Han Solo és Lando Calrissian csatlakozik a Birodalmi Flottához. Ha a sötét nagyúr felemelkedését vesszük alapul, akkor a negyedik trilógia egy kifejezetten sötét fejezete lehetne a franchise-nak, de Solo-ék biztos vinnének bele egy kis fiatalos könnyedséget. A kérdés, hogy valóban újfent látni akarjuk a légzési problémákkal küszködő sith nagyurat és egy fiatal Han Solo-t (aki egyelőre Harrison Ford nélkül elképzelhetetlen), vagy inkább más módon tágítsák George Lucas univerzumát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.