Hirdetés

Star Wars 7 - Írókat kapott a 8. és 9. rész is

|

Miután kiderült, hogy a Star Wars 7 forgatókönyvét az Oscar-díjas Michael Arndt körmöli, arról is kaptunk információkat, hogy a további két részt ki írhatja és a rajongók megnyugodhatnak!

Hirdetés

A Disney 2015-re, 2017-re és 2019-re tervezte be a következő Star Wars trilógiát és azt már jól tudjuk, hogy a Star Wars 7 forgatókönyvét nem más szerzi majd, mint Michael Arndt. A Disney azonban azt szeretné, hogy legyen elég idő dolgozni a következő részek szkriptjén is (nem beszélve arról, hogy így időben a kezükben lesznek a következő fejezetek szkriptjei is), ezért felbérelték Lawrence Kasdan és Simon Kinberg írókat, hogy kanyarítsanak egy történetet a Star Wars 8 és 9 köré. Az urak nem csupán a szkriptek szerzőjeként, de producerként is jelen lesznek a filmeknél, az azonban fontosabb lehet a rajongók számára, hogy a forgatókönyv általuk jó kezekben van. Kasdan szerezte A Birodalom visszavég, A Jedi visszatér, Az elveszett frigyláda fosztogatói és a Több mint testőr szövegkönyveit, tehát panaszunk nem lehet majd a munkájára, Kingberg pedig olyan szkripteket szállított le, mint a Sherlock Holmes, az X-Men 3 és a Hipervándor. Megnyugodtunk kicsit?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.