Hirdetés

Star Wars 7 - J.J. Abrams felel a szkriptért is

|

Noha korábban úgy tudtuk, hogy a Toy Story 3 írója, Michael Arndt dolgozik a Star Wars 7 forgatókönyvén, most kiderült, hogy a rendező némi segítséggel felváltotta őt.

Hirdetés

A sztoriról még most sem tudunk semmit, pedig Michael Arndt (Toy Story 3) már egy ideje körmöli a szkriptet, azonban ez sem akadályozta meg a Disney-t abban, hogy ismeretlen okoknál fogva leváltsák őt és a helyére magát a rendezőt, J.J. Abrams-et és A Birodalom visszavág, valamint A Jedi visszatér íróját, Lawrence Kasdan-t ültessék. Lehetséges, hogy a Disney nem volt elégedett Arndt munkájával, ezért helyettesítették? Részletes magyarázatot nem kaptunk, a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is csupán annyit mondott, hogy elégedettek Arndt munkájával. Bárhogy is legyen, Abrams és Kasdan fejezik be a Star Wars 7 forgatókönyvét, viszont sietniük kell, mivel jövő év elején már indulhatna a betervezett forgatás, 2015 nyarán pedig már a mozikban nézhetnénk a filmet. Ti örültök a váltásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.