Hirdetés

Star Wars VIII - Adam Driver szerint jobban járnánk előzetes nélkül

|

Mi lenne a Star Wars 8. részével előzetes nélkül? Adam Driver eljátszott a gondolattal.

Hirdetés

A Star Wars VIII forgatását júliusban fejezték be és sokan már azt találgatják, hogy mikor kapjuk meg az első előzetest, de Adam Driver szerint jobb lenne, ha inkább egy se jönne ki. 

Hirdetés

Még szerencse, hogy nem rajta múlik, mert az átlagos néző legtöbbször az előzetesek alapján dönti el, hogy melyik filmet fogja megnézni. Válaszát természetesen meg is indokolta:

Nagyon bátor lenne a stúdiótól. Imádnám! Akkor senki nem tudna semmit. Minél kevesebbet tudnak az emberek, szerintem annál izgalmasabb lenne, annál inkább egy esemény lenne.

A Disney még nem jelentette be hivatalosan, hogy mikorra várhatjuk az első kedvcsinálót, de biztos források 2017 első negyedére tippelnek, a Super Bowl alatt, vagy egy nagyobb Disney film alkalmával, mint a Szépség és a szörnyeteg, ami március 17-én nyit.

Természetesen a marketingcsapat soha nem vállalna ekkora kockázatot, ettől függetlenül érdekes belegondolni mi lenne egy ekkora filmmel előzetes nélkül. Ti beülnétek rá úgy, hogy előtte egy képkockát sem láttatok a filmből? (És egy olyan film esetében, ami nem folytatás, hanem teljesen eredeti?)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.