Hirdetés

A Star Wars 8 a legjobban várt 2017-es film?

|

A mozijegyek árusításával foglalkozó Fandango megkérdezte felhasználóit arról, hogy mely filmeket várják a leginkább a 2017-es felhozatalból és ez alapján összeállítottak egy 30-as listát, amelynek helyezéseiben akadnak nagy meglepetések is.

Hirdetés

A mozijegyeket kínáló Fandango minden évben közzéteszi a felhasználói által megszavaztatott toplistáját, amelyen azok a filmek szerepelnek, amikre az emberek a leginkább kíváncsiak. 

Hirdetés

Nincs ez másként idén sem. Sajnos az nem derült ki, hogy pontosan mennyi filmkedvelő adta le a voksát, de a Fandango az egyik legnépszerűbb ilyen szolgáltatás Amerikában okostelefonon és interneten egyaránt, így a Top 30-as összeállítása mérvadó lehet a tengerentúli mozizók ízlését illetően. A rangsor dobogóját a Disney uralja, ami nem meglepő, de azért előfordul pár furcsaság is (például Christopher Nolan Dunkirkje bent sincs az első tízben, valamint a harmadik Gru népszerűbb, mint az új Karib-tenger kalózai vagy az új Alien). Íme: 

1. Star Wars: Episode VIII
2. A galaxis őrzői vol. 2
3. A szépség és a szörnyeteg
4. Wonder Woman
5. Pókember: Hazatérés
6. Justice League
7. The Fate of the Furious
8. A sötét ötven árnyalata
9. Logan
10. Gru 3
11. The LEGO Batman Movie
12. Thor: Ragnarok
13. A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
14. Szárnyas fejvadász 2049
15. Verdák 3
16. John Wick: 2. felvonás
17. A majmok bolygója: Háború
18. A setét torony
19. Tökéletes hang 3.
20. Alien: Covenant
21. Jumanji
22. Kong: Koponya-sziget
23. Transformers: The Last Knight
24. Dunkirk
25. A múmia
26. Baywatch
27. T2 Trainspotting
28. xXx: Újra akcióban
29. Snatched
30. A Nagy Fal

A ti "leginkább ezeket szeretném látni 2017-ben" listátok hogy néz ki? Várjuk őket kommentben! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.