Hirdetés

Star Wars 8 - így fog felépülni Finn?

|

Ez a pletyka fényt deríthet Finn sorsára.

Hirdetés

Ahogyan arra számítani lehetett, a Star Wars VIII történetéről nagyon kevés dolog szivárgott ki ezidáig. Egyedül abban vagyunk szinte biztosak, hogy a film ott veszi fel a fonalat, ahol Az ébredő Erő abbamaradt, vagyis miután Rey (Daisy Ridley) először találkozik Luke Skywalker-rel (Mark Hamill). Néhány pletyka azért szállingózott már azóta, hogy elkezdődött a 8. epizód forgatása, a legfrissebb John Boyega karakterével, Finn-el foglalkozik. A folytatásban potenciális SPOILER-ekbe ütközhetsz, szóval csak saját felelősségre olvass tovább.

Hirdetés

Az információ a Making Star Wars-tól származik, akik tudni vélik, hogyan épül fel Finn a Kylo Ren-nel (Adam Driver) vívott fénykard párbaj során elszenvedett sérüléseiből. Mikor legutoljára láthattuk a karaktert, akkor éppen eszméletlenül feküdt az Ellenállás bázisán, ekkor búcsúzott el tőle Rey. A hírek szerint ezt követően az orvosok egy "buborék ruhába" öltöztetik, amit a filmben állítólag "bacta ruhának" fognak hívni. A pletyka szerint lesz egy jelenet, amely során Finn-t "kivágják, vagy kiveszik" ebből a ruhából és amikor kijön belőle, akkor "jobb állapotban lesz, mint valaha".

Az oldal tudomása szerint ezt követően Finn egy olyan küldetésre indul, ami után "nagy kutyának" számít majd az Ellenállás ranglétráján. Érdemes megjegyezni, hogy maga John Boyega adott korábban olyan interjút, amiben elismerte, hogy a Star Wars 8 jóval sötétebb lesz, és neki is egy fizikailag megpróbáltatóbb szerepe lesz. Augusztusban arról kaptunk hírt, hogy a film egy korai változatát már szinte teljesen összevágták és John Williams is elkezdett dolgozni a zenén.

A Disney és a Lucasfilm még nem tette közzé a Star Wars VIII hivatalos szinopszisát, de az eddigi pletykák alapján azt feltételezzük, hogy Rey megkezdi Jedi kiképzését Luke Skywalker irányítása alatt. Olyan híresztelések is világot láttak már, hogy Kylo Ren foglyul ejti Finn-t és Poe Dameron-t (Oscar Isaac), annak érdekében, hogy előcsalogassa Rey-t és újra megküzdjön vele.

Múlt hónapban arról érkeztek spekulációk, hogy a Star Wars 8 újraforgatásai talán már javában zajlanak, hiszen Carrie Fisher-nek rövidre kellett fognia a New York-i Comic-Con-on való megjelenését, a "Star Wars produkciója" miatt. A stúdiók egyelőre ezt sem erősítették még, de egy Star Wars filmeken dolgozó kaszkadőr, Chloe Bruce közösségi oldaláról kiderült, hogy a hölgy Belfast-ban és London-ban dolgozott mostanság, két olyan helyen, ahol a 8. epizódot is rögzítették.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.