Hirdetés

A Star Wars 8-ban bemutatkozhat a kivégző rohamosztagos?

|

Egy vadonatúj rohamosztagos mutatkozhat be Az ébredő Erő folytatásában.

Hirdetés

Úgy fest Finn ismét egy új típusú rohamosztagossal nézhet farkas szemet a Star Wars VIII-ban. Hatalmas népszerűségre tett szert az a különleges fegyvert használó fehérpáncélos, akivel Finn megküzdött Az ébredő Erőben, a folytatásra pedig egy még halálosabb társát tartogatják. A neve alapján legalábbis erre következtetünk, hiszen a "kivégző rohamosztagos" semmi jót nem sejtet.

Hirdetés

A hírek szerint az új rohamosztagost több elem is megkülönbözteti társaitól, így biztosan tudni fogjuk, ha őt látjuk a vásznon. Első körben, a sisakja felét matt fekete borítás fogja díszíteni. A fegyvere hasonló lesz ahhoz, amilyet a Finn-t árulónak kikiáltó katona használt, de néhány módosítással. A Making Star Wars így írta le az Első Rend legújabb gyilkoló gépét:

"A kivégző fegyverének markolata hasonlít ahhoz, amit FN-2199 használt, de a végén három forgó penge van, amik úgy néznek ki, mintha a Fantazmából jöttek volna (Azokra a pengékre kell gondolni, ami azokból a gömbökből jött ki, abban a filmben). Úgy gondoljuk, hogy egy pajzsa is van, de azt nem tudtuk kideríteni, hogy használja-e is a filmben."

A rajongói oldal továbbá arról is beszámolt, hogy Az ébredő Erőben látott jelenethez hasonlóan, Finn itt is megküzd a kivégzővel. A Making Star Wars elkészített egy vázlatot arról, hogyan is nézhet majd ki az új rohamosztagos, de a pletykák alapján összeállított kép nem biztos, hogy pontosan tükrözi a valóságot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.