Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó jedik - bemutatkoznak a Porgok

|

A Star Wars kreatív csapata egy elképesztően imádnivaló lénnyel bővíti a franchise már eddig is népes univerzumát.

Hirdetés

A Star Wars franchise amióta csak létezik jelentős merchandisinggal árasztja el a piacot a rajongók nagy örömére. Ez a legutolsó filmek óta sem hagyott alább, a következőekben pedig úgy tűnik, hogy új szintre is emelik ezt - legalábbis a cukiságfaktort biztosan kiakasztják majd legújabb kreatúrájukkal, amely a Porg névre hallgat.

A Porgok Az utolsó jedikben fognak bemutatkozni és annak a sziklás, tengerpartos bolygónak lesznek a lakói, melyet Luke Skywalker is választott menedékül. Talán ez meg is magyarázza, miért pont ide vonult vissza Luke, hiszen ezek a kis szőrcsomók egyszerűen ellenálhatatlannak tűnnek, pedig még mozgásban nem is láthattuk őket. Mivel lényegében lakótársak, ezért várhatóan lesz majd valamiféle kapcsolat Luke és a kis baglyok között.

Hirdetés

Ezekről a kis lényecskékről a Star Wars hivatalos weboldala jóvoltából szerezhettünk tudomást, ahol egy interjúban az Anch-To bolygót benépesító szőrgolyók megalkotásának körülményeiről is szolgáltak némi információt és még egy koncepciós rajzot is megosztottak a rajongókkal. A megosztott interjúból kiderül, hogy a Porgok báb és CGI technika közös alkalmazásával kelnek majd életre, továbbá az is, hogy az elnevezés Ryan Johnson rendező agyából pattant ki.

A D23 során már a szerencsések láthattak egy pár másodperces anyagot a forgatásról, amint egy Porgon az utolsó simításokat végezte egy stábtag a felvétel megkezdése előtt, azonban - egyáltalán nem meglepő módon - máris elsöprő sikert aratott és belopta magát a rajongói szívekbe. Ti mit gondoltok a Porgokról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.