Hirdetés

Star Wars 9 - Petíció indult George Lucas visszahozásáért

|

Hirdetés

Amíg mi eldöntjük, hogy sírjunk vagy nevessünk, addig ti olvassátok el azt a megdöbbentő hírt, hogy egy brazíliai Star Wars rajongó aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy a Star Wars: Episode IX (avagy simán Star Wars 9) rendezését ne Colin Trevorrow (Jurassic World) végezze, hanem térjen vissza George Lucas. A Disney-t, a LucasFilmet és a LucasFilm elnökét, Kathleen Kennedy-t megcélzó petíciót a São Paulo-ban élő Yuri Luiz hozta létre és a következőkkel magyarázta döntését:

Nincs problémám Colin Trevorrow rendezővel, de nem ő a megfelelő ember a Star Wars: Episode IX elkészítésére. George Lucas lenne a tökéletes jelölt az új trilógia lezárására és így a Star Wars atyja méltó búcsút mondhatna a messzi, messzi galaxis teljes univerzumának. Szeretnénk látni, hogy újra részt vesz a franchise-ban. Köszönöm szépen.
A petíciót már közel tízezren írták alá, tehát Yuri egyáltalán nincs egyedül a véleményével. Ti is úgy gondoljátok, hogy Lucas jobb lenne a Star Wars 9 megrendezésére, mint Trevorrow?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.