Hirdetés

A Star Wars 9 rendezője nem érti a The Book of Henry-t ért utálatot

|

Nem úgy sikerült Colin Trevorrow új filmje, ahogy a rendező várta.

Hirdetés

A Star Wars 9 rendezésével megbízott Colin Trevorrow új filmje, a The Book of Henry múlt héten került a mozikba és nagyon csúnya szavakkal illetik a kritikusok. A filmet rendesen szétszedték a nagyobb hírportálok, egyesek pedig odáig mentek, hogy megkérdőjelezzék: Trevorrow valóban jó választás egy Star Wars film élére?

Hirdetés

A filmet "katasztrofálisan szörnyűnek", "lángoló zűrzavarnak" és "az év legrosszabb filmjének" kiáltották ki egyes szakértők. A nézők értékelései azért nem ilyen szörnyűek, a film az ő pontozásaik alapján 70%-on áll a Rotten Tomatoeson. Ez azonban nem tartotta vissza azokat, akik petíciót indítottak arról, hogy váltsák le Trevorrowt a Star Wars 9 rendezői székéből. Az Empire Magazinnak interjút adó rendező nyilatkozott a váratlan utálkozásról, ami miatt érhetően nagyon szomorú:

"Váratlanul ért minket. Nem számítottunk arra, hogy ilyen mértékű nemtetszést váltson ki a film az emberekben. Szerettem-e volna olyasmit készíteni, amit a kritikusok és a nézők is egyformán élveznek? Természetesen igen. Hatalmas csalódás-e ez számomra? Az."

A negatív értékelésektől függetlenül Trevorrow továbbra is kiáll a filmje és a stábja mellett, akik rengeteget dolgoztak az alkotáson:

"Kiállok a film mellett. Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan mindenki más is, aki dolgozott rajta."

Ezeken túl a rendező annak tudja be a kis független filmje felé állított extrém kritikákat, hogy az utóbbi években jobban elkezdett a világ figyelni a munkásságára köszönhetően a Jurassic Worldnek és a két év múlva érkező Star Wars 9-nek. Trevorrow elismerte, hogy mindezt nem vette számításba, amikor a The Book of Henryn dolgozott. Hazánkban egyelőre úgy tűnik, hogy nem kerül bemutatásra a film, de amint megjelenik digitális formában érdemes lesz utána járni, hogy valóban jogosan sarazzák-e a tengerentúlon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.