Hirdetés

Star Wars Anthology: Rogue One - Kezdődik a forgatás

|

Hirdetés

Viszonylag elég korán megtudtuk, hogy mostantól minden évben karácsonykor Star Wars filmet nézünk. Idén érkezik a Star Wars: Az ébredő erő, de jövőre nem a 8. rész jön, hanem az első spin-off, a Star Wars Anthology: Rogue One. A lázadók csapatának (Rogue Squadron) volt ez a jelszava, őket vezette Luke Skywalker is. Nagy valószínűséggel tehát előzményt láthatunk Felicity Jones-szal a főszerepben. (Részletek itt.) A Comic-Conon Kathleen Kennedy (a LucasFilm igazgatója) bejelentette, hogy a Rogue One forgatása 3 hét múlva elkezdődik. A korábbi pletykák viszont azt jelentették, hogy a forgatás már rég elkezdődött a londoni Pinewood stúdióban, és Jones már le is forgatta az első jeleneteit. A stáb állítólag hatalmas fákat pakolt egy dzsungel jelenethez, illetve lesznek felvételek a Halálcsillagon is. Jones mellett szerepet kapott még: Riz Ahmed (Éjjeli féreg), Sam Claflin (Az éhezők viadala), Diego Luna (Elysium), Ben Mendelsohn (Bloodline) és Forest Whitaker (Elrabolva 3). A történet pár lázadót fog nyomon követni, akik megpróbálják ellopni a Halálcsillag eredeti tervrajzait. Premier jövő decemberben. [gallery columns="2" size="full" ids="56662,56663"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.