Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Egy újabb cameóról hullott le a lepel

|

Hirdetés

SPOILER! Már korábban is kiderült pár turpisság J.J. Abrams rendezéséről, például, hogy Daniel Craig, Simon Pegg és Michael Giacchino is felbukkant valamilyen formában a Star Wars: Az ébredő Erőben, azonban sorra kerülnek elő az újabbnál újabb cameók. Ezúttal sincs ez másként. Matthew Wood hangmérnök ugyanis a StarWars.com honlapra írt egy posztot, amelyben elárulta, hogy milyen szinkronhangokat hallhattunk az egyes rohamosztagosok képében a film során, egy vagy esetleg néhány mondat erejéig. A lista igencsak hosszú és rengeteg a franchise-hoz kapcsolódó név van rajta (például Sam Witwer), érdemes átböngészni, azonban egy szinte azonnal szemet szúr mindenkinek: Kevin Smith, alias Néma Bob.

kevin_smith_spoilers_large_t750x550
A Shop-Stop filmek, a Shop-Show, a Jay és Néma Bob visszavág és a Dogma rendezője sosem csinált titkot abból, hogy hatalmas Star Wars rajongó (és Batman is, de erről később), így nem is igazán csodálkozunk, hogy ha csak egy aprócska részben is, de szerepet kapott a Star Wars: Az ébredő Erőben. Smith szerepe annyi volt, hogy a Maz Kanata kastélyát megcélzó támadás során az egyik rohamosztagosként a következőt mondja: "We have incoming at 28.6! Move!” Wood mellesleg rávilágított arra, hogy még így is van néhány cameo, amik nem derültek ki. Tegyük hozzá, hogy egyelőre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.