Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Ha azt hitted, hogy Kylo Ren sith, meg fogsz lepődni!

|

Hirdetés

Mostanában elég sok dolgot tudhattunk meg a Star Wars: Az ébredő Erővel kapcsolatban, hála a töménytelen új információt tartogató Empire magazin közelgő megjelenésének. A legújabb infómorzsából jobban megismerhetjük az Adam Driver által alakított Kylo Ren-t. Az már korábban kiderült, hogy valamilyen módon megszállott Darth Vader személyével kapcsolatban és rá hasonlító öltözékével tiszteleg előtte. Most pedig J.J. Abrams elárulta, hogy Ren nem Sith, hanem az Erő sötét oldalának egyik legnagyobb hatalmú vezetőjének kezei alatt munkálkodik. A nagy hatalmú vezető, Snoke egy teljességében CGI karakter lesz és Andy Serkis orgánumát kölcsönzi majd. A karakterrel kapcsolatban több információt csak a későbbiekben tudhatunk meg, de kétség kívül nagy várakozás övezi a leleplezést, miszerint Snoke az új uralkodó. Az Első rendet a nácikhoz hasonlította, azzal a különbséggel, hogy a nácik nem alakítottak pártot Argentínába menekülésük után:

Az ötlet onnan jött, amikor arról beszélgettünk, hogy mi lett volna, ha a nácik újra szövetkeznek Argentínában. Mi történt volna? Az Első rend létrejöhetne a Birodalom csodálóinak szövetkezéséből? A Birodalom munkáját tekinthetik befejezetlennek? Vader lehetne mártír? Szükség lenne arra, hogy folytassák azt, amit elkezdtek?
[caption id="attachment_65404" align="alignnone" width="880"]
Adam Driver
Adam Driver[/caption] Ha figyelembe vesszük, hogy a filmes gonoszok többsége mind a nácikról lett mintázva, ez nem nagy meglepetés, de, ahogyan Abrams körül írta az Első rendet kiderült, hogy nem csak hősökből és gonoszokból áll ez az új világ, hanem sokkal komplexebb. Ez alapján úgy tűnik, hogy a karakterek személyes meggyőződéseit veszi figyelembe, hogy szerintük mi a jó a galaxis számára, a hitet, mintsem a szimpla szadista gyilkolást. Ez úgy tűnik még egy indok, hogy izgatottan várjuk a december 18-ra belőtt hazai megjelenést. Nem mintha eddig kevésbé vártuk volna.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.