Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Így néz ki Leia a filmben?

|

Hirdetés

Bizonyára nincs olyan fiú, akit kamaszkorában ne bűvölt volna meg Leia hercegnő látványa, azonban az eredeti trilógia nem éppen tegnap volt, elrepültek az évek és vele együtt megöregedtek a szívünknek kedves szereplők. A Star Wars: Az ébredő Erőben viszont még beköszönnek mindhárman, így Harrison Ford és Mark Hamill mellett Carrie Fishert is láthatjuk a jóval idősebb Leiaként. De vajon hogy fog kinézni? A Comic-Con 2015-ön várhatóan egy vadonatúj trailert kapunk a Disney-től, addig is be kell érnünk  a képpel, amit a The Hashtag Show lőtt fel a világhálóra és Fishert láthatjuk rajta jelmezben. Azt állítják, hogy a színésznőn látható felszerelés ugyanaz, mint amiben a filmben fog szerepelni, vagyis szerintük így fog kinézni Leiaként:

CHnzwA0WgAAvUZw
A képre egyelőre nem reagáltak hivatalos körökből és amíg ezt megteszik, addig a ti fantáziátokra bízzuk a döntést.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.