Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Lehullott a lepel az internet új kedvencéről

|

Hirdetés

Figyelem! Spoilerveszély! Ha láttátok a Star Wars: Az ébredő Erő-t, akkor bizonyára emlékeztek rá, hogy a játékidő egy pontján egy különleges fegyverrel felszerelt rohamosztagos szembeszáll Finnel és árulónak nevezi őt. A badass karaktert pillanatok alatt felkapta a világháló, számos meme készült belőle, sokat mi magunk is bemutattunk, azonban most megtudtuk, hogy ki is ő valójában! Az ugyanis a filmből nem derül ki, hogy ki is a rohamosztagos valójában és miért annyira pipa Finnre, viszont Greg Rucka young adult regényéből, a Before The Awakening című kötetből ez is kiderül. A könyv lényegében azokat az előzményeket meséli el, amiken Rey és Finn átmentek a Star Wars: Az ébredő Erő előtt, így a sorok által az is világossá válik, hogy kicsoda az a rohamosztagos, akire TR-8R-ként hivatkozik az internet.

FN-2199
Rucka műve és a hivatalos Star Wars honlap szerint őt "FN-2199"-nek hívják, ebből fakadóan Nines a beceneve és azért neheztel annyira Finnre (korábbi nevén FN-2187), mert a kiképzésük során jó barátokká váltak. A Z6-os ütleget használó FN-2199 egyáltalán nem egy átlagos rohamosztagos, hanem egy olyan elit egység tagja, amely felkeléseket ver le. Nines páncéljában egyébként Liang Yang (A holnap határa, Trónok harca, Kingsman: A titkos szolgálat) kaszkadőr foglalt helyet, a hangját pedig a Skywalker Sound hangvágója, David Acord szolgáltatta. A regénybe bekerült egy illusztráció is, amelyen Nines is felbukkan: a háttérben láthatjátok vörös hajjal.
star-wars-before-the-awakening
Talán a folytatásokban Nines is nagyobb szerepet kap majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.