Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Leia nem lesz többé hercegnő

|

Hirdetés

A Star Wars: Egy új remény 1977 májusi premierje óta a rajongók Leia hercegnőként emlegetik Carrie Fisher karakterét. 32 év telt el azóta, hogy A Jedi visszatérben utoljára láthattuk Leia Organa-t, és attól eltekintve, hogy pár képkocka erejéig feltűnt a Star Wars: Az ébredő Erő előzetesében, nem sok sejtésünk van afelől, hogy milyen szerepe lesz az új filmben. Az Entertaiment Weekly-nek köszönhetően most néhány új érdekességet tudhattunk meg kedvenc hercegnőkről, akit J.J. Abrams elmondása szerint, ezentúl egész más néven fogunk ismernek.

Ezentúl tábornoknak fogják szólítani, de lesz egy pillanat a filmben, ahol az egyik karakter véletlenül lehercegnőzi. Elég nagyok a tétek az ő történetében, szóval nem lesz túl sok mókázás, ha ő is a közelben van. Igazán történelminek hatott a jelenléte, pláne amikor Harrison-al (Ford) osztozott a képernyőn. Elképzelni is alig tudom, hogy mennyit ad a filmhez az ittlétük. Én is csak egy rajongó vagyok, aki imádja ezt a világot, ők pedig ezzel együtt élnek, vagy inkább benne, már 77-óta.
A korábban napvilágra került jelenetekben Leia ruhája alapján már lehetett sejteni, hogy valamiféle vezető lesz, most pedig már biztosra tudjuk, hogy az ellenállás tábornokának szerepében láthatjuk majd. Amikor arról, kérdezték Carrie Fisher-t, hogy hogyan birkózik meg karaktere az új pozícióval, a színésznő így felelt:
Nem túl könnyen. Egyedül van és magányos, közben pedig rengeteg nyomás nehezedik rá. Elkötelezett a céljához, mint mindig, de valahogy mégis legyőzöttnek, fáradnak és dühösnek érzi magát.
  Mindenféle konkrétum nélkül, J.J. arra utalt, hogy Leia történetszála a komolyabb hangvételűbbek közé fog tartozni. A rendező a forgatás nehézségeiről is beszélt, amiket Harrison Ford sérülése idézett elő, de azt is elmondta, hogy minden csapás ellenére, egy csodálatos élmény volt az egész.
[A forgatás] nem zajlott mindig zökkenőmentesen, voltak nehézségek, voltak könnyek, törött csontok és olyan dolgok, amiket nem láthattunk előre. Viszont mindezzel együtt is, igazán csodás tapasztalatokat szereztünk, amelynek egyik oka mindenképpen az, hogy olyan vicces emberek, mint például Carrie Fisher jelen voltak.
Mit gondoltok Leia új szerepköréről? Már csak alig egy hónap van hátra az év valószínűleg leginkább várt filmjéig, addig pedig ki tudja mi derül még ki ezekről az ikonikus karakterekről. Vajon láthatjuk Luke Skywalker-t december 18-a előtt? Mindenképpen maradjatok velünk a legfrissebb Star Wars-os hírekért.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.