Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja lehet az új Lara Croft

|

Hirdetés

A Warner Bros. és az MGM gondozásában formálódik az új Tomb Raider film, amelyben a Crystal Dynamics által készített, 2013-as, nagysikerű videojátékhoz hasonlóan egy jóval fiatalabb Lara Croft kap helyet, akit egy norvég rendező, Roar Ulthaug (The Wave) álmodik majd vászonra Evan Daugherty (Tini Nindzsa Teknőcök, A beavatott) forgatókönyve alapján. Az új Tomb Raider film kapcsolódik az említett videojátékhoz, viszont ez nem jelenti azt, hogy ugyanaz a színésznő is formálná meg mindkét karaktert. A Deadline legfrissebb értesülései szerint a Warner és az MGM készített egy listát azokról a színésznőkről, akik a fiatal Lara Croft bőrébe bújhatnának és állítólag a listán a Star Wars: Az ébredő Erővel berobbanó Daisy Ridley is helyet foglal. A honlap ugyanakkor kiköti, hogy a vállalatok még nem kezdtek el tárgyalni Rey megformálójával és számos más színésznő is esélyes a szerepre. Daisy Ridley jelenleg a Star Wars 8-at forgatja, majd nem sokkal a befejezés után elkezdődnek a Star Wars 9 munkálatai, szóval eléggé be van táblázva, de talán nem lehetetlen vállalkozás egy másik franchise-ban való szereplése is. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.