Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Túl a 2 milliárdon!

|

Hirdetés

Múlt hét pénteken 2015 legnagyobb profitját termelő filmje, a Star Wars: Az ébredő Erő átlépte a 900 millió dolláros bevételt a tengerentúlon és sejtettük, hogy világviszonylatban a 2 milliárd sincsen már távol. Nos, ma a Disneytől érkezett a hír, miszerint J.J. Abrams filmje, szám szerint a hetedik Star Wars mozi, belépett a 2 milliárdosok kicsiny klubjába. Az elképesztő rekordok ellenére azonban úgy tűnik, hogy Az ébredő Erőnek így sem fog sikerülni letaszítani minden idők legnagyobb bevételét hozó filmjét, az Avatart, ami 2,79 milliárd dollárral magabiztosan csücsül a trónján. Viszont James Cameron másik gigászi alkotásával, a Titanickal szemben még lehet esélye Ambrams filmjének, ami annak idején 2,19 milliárd dollárnál állt meg. Alan Horn, a Disney elnöke így nyilatkozott a bűvös szám átlépéséről:

Történelmi pillanat ez a Star Wars, a Lucasfilm és a Disney számára. Rendkívüli módon hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek a kalandnak és megoszthatjuk ezt azokkal a rajongókkal, akik a Star Wars: Az ébredő Erőt ennyire sikeressé tették. A film eredményei elképesztőek, igazi megtiszteltetés számunkra, hogy újraindíthattuk ezt filmes galaxist, és nem csupán a hosszú évek óta elkötelezett rajongók számára, hanem egy új generáció tagjainak is, akik még sok-sok éven keresztül fogják életben tartani a Star Wars örökségét.
[caption id="attachment_79468" align="aligncenter" width="1024"]
Star Wars: Az ébredő Erő L to R: Leia (Carrie Fisher) & Han Solo (Harrison Ford) Ph: David James © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved.
Star Wars: Az ébredő Erő
Balról Jobbra: Leia (Carrie Fisher) & Han Solo (Harrison Ford)[/caption]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.