Hirdetés

Elképesztő videón a Star Wars: Az ébredő Erő vizuális effektjei

|

Pillants be a Star Wars VII kulisszái mögé.

Hirdetés

Ha vizuális effektekről van szó, akkor Industrial Light & Magic-nél nincs jobb cég a szakmában. A vállalatot George Lucas alapította és az utóbbi időben olyan filmeken dolgoztak, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, Jurassic World, Holnapolisz, Tűzgyűrű és természetesen Az ébredő Erőn is. Jelenleg a Zsivány Egyes utómunkáin dolgoznak, de közben a hetedik Star Wars film vizuális effektjeiről is kiadtak egy csodálatos videót, amelyben kissé betekinthetünk a varázslatba.

Hirdetés

Többek között láthatjuk, hogy mennyi számítógépes munka kellett ahhoz, hogy megismerjük Rey-t, hogy Finn kimenekítse Poe Dameron-t az Első Rend űrállomásáról és, hogy mi minden kell egy TIE Harcos lezuhanásához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.