Hirdetés

Star Wars: Episode VIII - Forgatási fotó érkezett

|

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, már egy teljes hónapja forog a következő Star Wars mozi, az Episode VIII! Pedig mintha csak tegnap ültünk volna be Az ébredő erőre, melyet hihetetlen várakozások előzték meg, és persze hatalmas elvárások is voltak a filmmel, ugyanis ha az új trilógia nyitódarabja nem úgy sül el, ahogy, egy egész világ feszítette volna keresztre J.J. Abramst és a Disneyt. Szerencsére minden jól alakult, és a hihetetlen bevételek mellett a kritikák is egész jók voltak. Miután a film a létező szinte összes bevételi rekordot megdöntötte, a szereplőgárda visszatért Londonba, hogy tovább szőjjék Rey, Finn, Poe és Kylo Ren történetét, ezúttal Rian Johnson rendezésében, aki így, egy hónappal a forgatás megkezdése után elérkezettnek látta az időt, hogy megossza az első képet a forgatásról, melyen egy jól ismert gépezet köszön vissza nekünk.

tumblr_o3v78w7hJ31qzsjdko1_1280
A Star Wars: Episode VIII 2017. december 17-én érkezik, főszerepben pedig Daisy Ridley, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie, Lupita Nyong’o,Laura Dern, Kelly Marie Tran és Benicio Del Toro.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.