Hirdetés

Star Wars: Episode VIII - Nagy tervek vannak Az ébredő erő egyik gonoszával

|

Hirdetés

Ahogy a premier óta már megszokottá válhatott, nap mint nap jönnek az új hírek, találgatások és érdekességek Az ébredő erőről, vagy a folytatásokról. Most sincs ez másként, az alábbi hír megint csak egy újabb SPOILERES hír lehet azoknak, akik még nem látták Az ébredő erőt, így legyetek óvatosak. A film ugyebár nem ad teljes választ arra, hogy egyes karakterekkel mi is történt pontosan. Köztük van Phasma kapitány is, aki egy ígéretes és veszélyes karakternek ígérkezett az előzetesek alapján, ám a filmben valamiért fájóan keveset szerepelt. Ám ha hihetünk a hírnek, ez megváltozik a folytatásban, ugyanis a karakternek egy jóval nagyobb szerepet szánnak majd a készítők. A karaktert megformáló Gwendoline Christie így fogalmazott:

Sokat van kapcsolatban a szereplőkkel, de nem a cselekmény frontvonalában. De ő egy fontos szereplő, egy rosszfiú a legjobb értelemben véve.
Még a hónap elején egy interjúban erősítette meg legelsőként Az ébredő erő producere és a Lucasfilm vezetője Kathleen Kennedy, hogy a karakter visszatér a VIII. részben. Azóta pedig már a legtöbb karakter, köztük John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac és Adam Driver visszatérése is megerősítésre került. Egyedül a Domhnall Gleeson által alakított Hux-ról nincs semmi hír. Míg Mark Hamill már leforgatott néhányat a saját jeleneteiből Írországban az Episode VIII-hoz, addig a többi szereplő csak tavasszal tér vissza a forgatás helyszínére, és kezdi meg a munkálatokat. Phasma kapitány szerepe a folytatásban tehát még nem tisztázódott, de várhatóan (és remélhetőleg) több időt tölt majd el a képernyőn, mint pl.: Boba Fett a Jedi visszatér-ben. A Star Wars: Episode VIII 2017. május 26-án érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.