Hirdetés

Nyerj velünk Star Wars figurát a Zsivány Egyes kapcsán!

|

A Fantasmania és a Puliwood közös nyereményjátékában egy jófajta Star Wars figura talál gazdára (választható), valamint kisorsolunk plusz egy figurát is az aktív résztvevők között.

Hirdetés

Ha igazán nagy Star Wars rajongó vagy, akkor a mostani felhívásunk pont neked szól, ugyanis partnerünk, a Fantasmania felajánlásából kisorsolunk egy a hamarosan mozikba kerülő Zsivány Egyeshez kapcsolódó figurát. Tarts velünk!

Hirdetés

A Puliwood és a Fantasmania közös nyereményjátékában egy könnyed űrlap kitöltésével vehettek részt, és már előre ki is választhatod, hogy a 10 cm-es Darth Vader, a Lázadó katona és az R2-D2 figurák közül melyiket viszed haza, ha nyersz. Mindegyik figura több ponton mozgatható és rajongói gyűjteményekben is megállja a helyét (őket és a többi Star Wars figurát meg is vásárolhatjátok). A részvételhez nem kell mást tennetek, csak kitölteni az alábbi űrlapot (ha nem jelenik meg, itt elérhetitek közvetlenül):

Ez természetesen nem kötelező, de aki kommentben jelzi a játék Facebookos posztja alatt, hogy melyik figurát szeretné, megosztja a képet és kedveli a Fantasmania, valamint a Puliwood oldalát, annak esélye lesz egy bónusz nyereményre is, amely egy a három figurából, méghozzá az a példány, amit kommentelt. A helyes válaszokat december 11-ig, vasárnapig várjuk, majd pár nap összesítés után következik a sorsolás és az eredményhirdetés. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.