Hirdetés

A Lucasfilm elnöke Saw Gerrera jövőjéről beszélt

|

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke arról beszélt, hogy vajon mit takarhat a jövő Saw Gerrera, a Zsivány Egyes egyik szereplője számára.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónapja már a mozik kasszáit döntögeti a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet címre keresztelt spin-off produkció, a Forest Whitaker alakította Saw Gerrera pedig nem most tűnt fel először a filmes univerzum berkeiben. A karaktert először A klónok háborúja animációs sorozatban láthattuk, de úgy hírlik, hogy a Disney XD műsorán futó Star Wars: Lázadókban is tiszteletét teheti a közeljövőben. Mindezek mellett az sincs kizárva, hogy újra feltűnjön a mozivásznakon.

Hirdetés

A Zsivány Egyesben a Lázadók egy harcedzett veteránjaként találkozhattunk a Forest Whitaker alakította karakterrel, egy kicsit szélsőséges természettel. Az Empire magazinnak tett friss nyilatkozatában Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke róla mondott néhány érdekes sort:

"Nagyon izgatottak voltunk Saw Gerrera miatt, hogy hogyan fér bele ebbe a történetbe, amikor már A klónok háborújában is találkozhattatok vele. Hogy őszinte legyek, eredetileg úgy gondoltuk, hogy valami sokkal nagyobb része lesz a filmnek, de ezt nem tudtuk kiküszöbölni. Tehát nem láthatjuk annyit, mint szerettük volna, de megteremtettük ezzel a lehetőséget, hogy tovább vizsgáljuk a karaktert jövőbeli terveink során."

"Kíváncsi vagyok, mi mást fognak még vele csinálni," tette hozzá Whitaker. "Mivel úgy tűnik, nagyon szeretik a karaktert, ami nagyszerű!"

A "jövőbeli tervek" egyrészt biztosan a Lázadók rajzfilmet takarják, amiről eddig is tudtunk. A központi sorozatot rögtön kizárhatjuk, mint potenciális filmes megjelenést, elvégre Rey, Finn és a többiek idejére Gerrera már rég alulról szagolja az ibolyát. Nem maradt más, mint a további, jelenleg is fejlesztés alatt álló Star Wars-történetek: Ilyen a Phil Lord és Chris Miller rendezésében készülő Han Solo film Alden Ehrenreich főszereplésével, de távozásáig Josh Trank például egy Boba Fett kalandon dolgozott, ami szintén könnyen megvalósulhat a későbbiekben. Az olyan kívülállók, mint egy hírhedt csempész vagy egy fejvadász útjait könnyen keresztezheti egy Saw Gerrera-féle figura, de meglehet, hogy a nagy vásznon egyáltalán nem is látjuk őt többet Kennedy érdekes nyilatkozata ellenére. 

A Gareth Edwards  rendezte Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet már hazánkban is robbantgatja a mozik kasszáit, főbb szerepekben  Felicity Jones, Mads Mikklesen, Diego Luna, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Forest Whitaker és Ben Mendelsohn. Kritikánkat ide kattintva olvashatjátok el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.