Hirdetés

A Star Wars: Egy új remény kapott egy új felújított verziót

|

Hamarosan 4K-ban is élvezhetjük a Star Wars univerzumot megalapozó filmet, a filmtörténelem egyik legnagyobb klasszikusát, az Egy új reményt.

Hirdetés

A Zsivány Egyes nagyszerűen teljesít világszerte, a bevételek már átlépték a 600 milliót, viszont ennek nem lesz folytatása, hacsak valaki nem nézi újra a Star Wars IV 4K-ban.

Hirdetés

Gareth Edwards ugyanis egy interjúban elárulta, hogy a Lucasfilm befejezte az Egy új remény képminőségének a feljavítását:

Egyik nap a San Franciscoban voltunk a Lucasfilmnél az Industrial Light & Magic céggel közösen, amikor a főnökünk John Knowles elmondta, hogy van egy felújított verziója a negyedik részhez és felajánlotta, hogy üljünk le és nézzük meg. Az egésznek az volt a célja, hogy közben jegyzeteljünk és ötleteket gyűjtsünk az új filmhez. Hozzátenném, hogy már vagy százszor láttam a részt. Szóval ott ültem, készen arra, hogy jegyzeteljek és lemerüljek a felszín alá... A következő dolog, ami történt, csak ott ültünk és néztünk egymásra anélkül, hogy bármit is leírtunk volna. Nem lehet úgy végignézni, hogy ne ragadna magával.

Egyelőre nem tudni, hogy a halandó közönség mikor láthatja az új verziót, talán felkerül egy új különleges Blu-Ray kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.