Hirdetés

Star Wars: Lázadók 3. évad Trailer - íme Thrawn

|

Thrawn bemutatkozik a Star Wars: Lázadók 3. évadának előzetesében.

Hirdetés

Megérkezett a Star Wars: Lázadók 3. évadának előzetese, egyenesen a Star Wars Celebrationről! A trailerből kiderült, hogy az új szezonban nem más, mint Thrawn főadmirális is tiszteletét teszi, aki az igazán elkötelezett rajongók számára nem lesz ismeretlen, hiszen a Star Wars: Legendák könyvekben már szerepet kapott. A karaktert Lars Mikkelsen szólaltatja meg, annak a Mads Mikkelsen-nek a testvére, akit idén a Zsivány Egyesben láthatunk majd.

Hirdetés

A sorozat 2. évadának fináléjában Kanan, Ezra és Ahsoka egy inkvizítor után kutattak, hogy többet tudjanak meg Vaderről, de helyette egy váratlan új szövetségesre bukkantak, a Sith-ek elleni harcukban. Mikor keresésük során szembekerülnek Darth Vader-rel, a három Jedi-nek és újdonsült társuknak minden erejüket össze kell szedniük, hogy túléljék a találkozást.

A Star Wars: Lázadók 3. évada idén ősszel indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.