Hirdetés

Star Wars: Lázadók - Berendelve a 3. évad

|

Hirdetés

Lassan már az egész univerzum Star Wars lázban ég, erre pedig most még egy lapáttal tett a Lázadók alcímmel ellátott animációs széria. A Lucasfilm és a Disney XD bejelentették, hogy a Szellem legénysége egy vadonatúj évadnyi kalanddal tér vissza 2016-ban. A sorozatot Dave Filoni, Simon Kinberg és Carrie Beck hozták létre, akik A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény közötti idősíkban mesélik a formálódó lázadó ellenállás történetét. Kiri Hart így nyilatkozott a 3. évadról a Lucasfilm nevében:

Nagyon büszkék vagyunk a Lázadók elképesztően kreatív csapatára. A sorozat továbbra is vicces, szívből jövő és izgalmas történeteket fog elmesélni hétről hétre, az összes rajongója számára. A 3. évadban a lázadó hősök elé új akadályok kerülnek és új szövetségesekre lelnek a Birodalom ellen vívott harcban.
A Star Wars: Lázadók aktuális szezonja jelenleg is fut a Disney XD csatornán, ahol december 12-én fog lepörögni az évadzáró epizód. A karakterek hangjait olyan színészek szolgáltatják, mint Freddie Prinze Jr., Vanessa Marshall, Steve Blum, Tiya Sircar, Taylor Gray, Ashley EcksteinDee Bradley Baker, David Oyelowo, és Sarah Michelle Gellar. Ti belenéztetek már a sorozatba, örültök az új évadnak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.