Hirdetés

BRÉKING: Készül az önálló Obi-Wan Kenobi spinoff

|

Örömteli hír látott derült égből villámcsapásként napvilágot.

Hirdetés

Sokat volt már róla szó, de eddig nem sok esélyt láttunk a fan-favorit Jedi mester életére fókuszáló mozifilm megvalósulására, míg nem ezekben a percekben a The Hollywood Reporter a semmiből állt elő egy jelentéssel.

Hirdetés

Eszerint az Oscar-jelölt rendező, Stephen Daldry (Billy Elliot, Az órák) korai tárgyalásokat folytat az Obi-Wan karakterét központba helyező Star Wars-történet kapcsán, amelyhez egyelőre még forgatókönyv sem készült. Amennyiben sikerül megkötni a szerződést a stúdió és Daldry között, ő felelne a fejlesztésért és a szkript megírásáért egyaránt.

A szóló Kenobi-film egyike azon projekteknek, amiket a Lucasfilm és a Disney a Skywalker-család történetétől elkülönítve alkot. Az első ilyen spin-off a Halálcsillag terveinek ellopásáról szóló Zsivány Egyes volt tavaly decemberben, jövő májusban pedig a Han Solo spin-off érkezik, most már Ron Howard rendező irányításában. Állítólag fontolgatnak Yodáról és Boba Fettről szóló mozikat is, de ezek csak azok egyikei, amelyek már felmerültek a lehetőségek végtelen sorában.

Ami a címszereplőt illeti, a forrásban nem esett szó arról, hogy a kétszeres Golden Globe-jelölt Ewan McGregor az új trilógia után visszatér-e a Jedi mester szerepében, ahogy arról sincs információ, hogy a tervek szerint egész pontosan hol is helyezkedik majd el a produkció a Csillagok háborúja idővonalán. Mindenesetre már maga a tudat fantasztikus, hogy egy ilyen spin-off van készülőben, csak győzzük kivárni valahogy a későbbi fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.