Hirdetés

Star Wars - Qui-Gon Jinn/Liam Neeson visszatér!

|

A cím picit becsapós, hiszen a régi és új trilógia is lezártnak tekinthető, akkor mégis hogyan térhetne vissza a Liam Neeson alkotta jedi-mester? A The Clone Wars mond nektek valamit?

Hirdetés

Bizony, a Cartoon Network nagysikerű animációs Star Wars sorozata tovább bővül, egyre több és több részét képezve a messzi-messzi galaxisnak. Az EW-nek köszönhetően megtudtuk, hogy a január 28-án és február 11-én kiadott részekben feltűnik Qui-Gon Jinn, a szinkront pedig ki más kölcsönözhetné, mint Liam Neeson? Az előzetes infók szerint csupán kéken ragyogó szellem-alakban hallhatjuk újra Neeson érces hangját, de ez is kárpótolja a Star Wars rajongókat, beleértve minket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.