Hirdetés

Star Wars: Rogue One - Benne lesz egy legendás gonosz is

|

Hirdetés

Figyelem! Spoiler! Decemberben megkapjuk az első Star Wars mellékszálat Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) rendezésében: a Star Wars: Rogue One-ban (avagy Rogue One: A Star Wars Story-ban) azt követhetjük majd végig, ahogyan a lázadók egy csapata ellopja az első Halálcsillag terveit. A film a harmadik és a negyedik Star Wars film közötti időkben játszódik majd, ezért sokan tippeltek arra, hogy Darth Vader is visszatér majd akárcsak egy cameo erejéig is, de a legfrissebb értesülések szerint ennél többről lesz szó. Korábban úgy hittük, hogy a Star Wars: Rogue One lesz az első film a szériában, amely nem a Skywalker sztoriszálat köveit, de ez úgy tűnik, hogy nem teljesen igaz. A Making Star Wars forrásai szerint Darth Vader is benne lesz a spin-offban és nem csupán egy beköszönés erejéig, mint ahogyan azt korábban hallottuk, hanem komolyabb szerepet is kap. Többen is beszámoltak róla, hogy a Rogue One forgatásán látták a legendás gonosz felújított jelmezét, amely megszólalásig hasonlít arra, amit az 1977-ben megjelent Egy új reményben is láthattunk. Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis az információk szerint ugyanaz a Brian Muir és csapata dolgozott az ikonikus jelmezen, mint akik az eredeti változatot is készítették. Az illetékesek - köztük Gareth Edwards rendező is - állítólag nagyon elégedettek az eredménnyel.

darth_vader-1920x1200
Darth Vader hangja várhatóan a korábbiakhoz hasonlóan James Earl Jones lesz, azonban a ruhát már valaki más hordja majd és azt sem tudjuk biztosra, hogy mennyi szövege lesz minden idők legjobb gonoszának. Egyes spekulációk szerint a Star Wars: Rogue One azzal fog végződni, hogy Leia hercegnő betáplálja a terveket R2-D2-be, de ezt - a fenti információkat is beleértve - hivatalosan még nem erősítették meg. A Rogue One: A Star Wars Story 2016. december 22-én jelenik meg hazánkban, a főbb szerepekben Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Forest Whitaker és Donnie Yen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.