Hirdetés

Star Wars: Rogue One - Digitálisan felélesztik Moff Tarkint?

|

Hirdetés

A Daily Mail szerint van esély arra, hogy a Star Wars: Rogue One-ban digitálisan visszahozzák Peter Cushingot, a Grand Moff Tarkint alakító horrorsztárt, aki már több, mint 20 éve nincs közöttünk. Ezúttal nem is lenne felesleges CGI pazarlás, hiszen a karakter kulcsfontosságú szerepet játszott a Halálcsillag építésében. A brit újság így fogalmazott:

Eddig ez lenne a legkomplexebb, és legdrágább CGI újjáteremtés. Tarkin szerepe nemcsak a Halálcsillag miatt fontos, hanem Darth Vader kialakulásában is, és egy egész háttértörténet fog róla kijönni.
Ha ez igaz, az azt jelenti, hogy Vader nagyúr visszatérésére is számíthatunk. De őt még így is könnyebb lenne visszacsempészni, mint Peter Cushingot. Arról még nem szerzett tudomást a sajtó, hogy ehhez mit szól a színész családja, de az ötlet, hogy valakit feltámasszanak a halálból, már eleve bizarr. Nemcsak minden mimikáját kell újraalkotni, de a hangját is, ami lehet, hogy ki fog fogni a technikusokon. A Star Wars: Rogue One része 2016 decemberében kerül majd a mozikba olyan sztárokkal, mint Felicity Jones, Riz Ahmed, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, és Alan Tudyk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.