Hirdetés

Star Wars: Rogue One - Megtalálták a főgonoszt

|

Hirdetés

Bár jelenleg még a decemberi Star Wars: Az ébredő Erő jár mindenki fejében, jövőre eljön majd az első mellékszál, a Star Wars: Rogue One ideje is, amelyet Gareth Edwards (Godzilla) készít és már azt is tudjuk, hogy ki lesz a film főgonosza. A Star Wars Celebration eseményen megerősítésre került, hogy a Star Wars: Rogue One a III. és IV. epizód eseményei között játszódik és a sztori középpontjában egy csapat lázadó lesz, akik összeállnak, hogy ellopják a Halálcsillag tervrajzait. Eddig nem tudtunk többet a spin-offról azon kívül, hogy Felicity Jones lesz a főszereplő és a LucasFilm a következő híreket sem erősítette meg, de a Variety úgy tudja, hogy Riz Ahmed (Éjjeli féreg, Behálózva) és Diego Luna (Elysium - Zárt világ, Csempészek, Terminál) egy-egy lázadót alakítanak majd, míg Ben Mendelsohn (A sötét lovag: Felemelkedés, Exodus: Istenek és királyok, Túl a fenyvesen) az antagonista szerepében lubickolhat.

star-wars-rogue-one-concept-art
Várhatóan hamarosan elkezdődik a Star Wars: Rogue One forgatása, akkor valószínűleg megkapjuk a hivatalos stáblistát is. A premier 2016. december 16-ra várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.