Hirdetés

Star Wars: Rogue One - Oscar-díjas zeneszerző csatlakozott

|

Hirdetés

Fájóan keveset tudunk a legelső Star Wars mellékszálról - amely nemrég megkapta az első részleteit -, azonban végre kaptunk egy újabb és meglehetősen biztató információt is a projekttel kapcsolatban. Gareth Edwards (Godzilla) 2016-os Star Wars spin-offja, a Star Wars: Rogue One megkapta zeneszerzőjét, méghozzá a nemrég Oscar-díjat kapott Alexandre Desplat személyében. A francia komponista egy a Radio Classiques Culture Clubnak adott interjújában ismerte el, hogy ismét együtt dolgozik majd Edwards-szal (a Godzilla zenéjét is ő szerezte) a Rogue One soundtrackjén. Ez egy érdekes lépés a LucasFilm részéről, hiszen eddig egyetlen alkalmon kívül (az animációs The Clone Wars) minden Star Wars filmhez John Williams komponált dallamot. Ugyanakkor Desplat idén Oscar-díjat kapott a Grand Budapest Hotelért és számos minőségi score köthető a nevéhez, így minőségi választásnak tűnik a 2016. december 16-ra belőtt Star Wars: Rogue One számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.