Hirdetés

Élőszereplős Star Wars-sorozat érkezhet?

|

Ismét felmerült a lehetősége egy élőszereplős Star Wars-sorozatnak.

Hirdetés

Nem először merül fel a lehetősége egy élőszereplős Star Wars-szériának. Először 10 évvel ezelőtt került szóba, miután George Lucas befejezte az előzménytrilógiát, azonban a tervezett költségvetés túlságosan magasnak bizonyult és a projektet (Star Wars: Underworld) a folyamatos csúsztatások és halasztások után lefújták, de bizonyos elemeit felhasználták a Star Wars: Lázadókban. Most úgy fest, hogy ismét mozgásba lendültek a fogaskerekek, legalábbis egyesek nagyon szeretnék.

Hirdetés

Az ABC csatorna újonnan kinevezett igazgatója, Channing Dungey a Televíziós Kritikusok Szövetségének gyűlésén ejtett el arról pár szót, hogy tárgyalásokat folytatnak a Lucasfilmmel ez ügyben. Arról, hogy ebből megvalósulhat bármi is, egyelőre még kétkedve beszélt.

Mint rajongó nagyon szeretném azt mondani, hogy igen. Voltak tárgyalások Lucasszal és a többiekkel és ezt folytatni fogjuk a későbbiekben is. Úgy hiszem csodálatos lenne, ha megtalálnánk a módját, hogy kitágítsuk ezt a márkát a műsorainkkal.

Ha meg is valósul ebből valami, akkor is még nagyon korai lenne nyilatkozni, hiszen még év elején, a csatorna akkori elnöke, Paul Lee elmondta, hogy semmilyen ötletük sincs. Maga Dungey is elismeri, hogyha sikerülne is megegyezniük a Lucasfilmmel, ne is számítsunk bármire a közeljövőben, mivel náluk még a Marvelnél is nagyobb a titkolózás.

Az ABC-nek, mint a Disney leányvállalatának persze megvan az elsőbbsége minden ilyen eshetőségre, hogy az egeres cég portékáiból bármilyen sorozatot vagy hasonlót csinálhasson. Ugyanakkor hiába vittek képernyőre számos könnyedebb Marvel sorozatot, mint A S.H.I.E.L.D. ügynökei vagy a Carter ügynök, utóbbit elkaszálták, előbbinek a sokáig emlegetett spin-offja végül meg sem valósult és az anyasorozat nézettsége is folyamatosan csökken. Ennél fogva felmerül annak lehetősége, hogy biztos náluk lenne jó kezekben egy Star Wars-sorozat gyártása és nem a Netflixnél mondjuk? A Star Wars esetében az animációs filmeknél még elnézhető az olcsózás, de egy sorozatnál, úgy, hogy az szervesen illeszkedjen a messzi-messzi galaxis világába már nem lehet elalibizni. Ti mit gondoltok? Szerintetek melyik csatorna lenne a legmegfelelőbb, hogy kibővítse ezt a mitológiát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.