Hirdetés

Star Wars sorozatokkal erősít a Disney streaming szolgáltatása

|

A Disney minden birtokában lévő fegyvert bevet, hogy a saját streaming szolgáltatása a legütősebb legyen a piacon.

Hirdetés

Az új trilógia és az előzményfilmek csupán a kezdete azon Star Wars projekteknek, amelyeket a Disney kivitelezni kíván az elkövetkező években. Köztudott, hogy egy Netflixhez hasonló streaming szolgáltatás beindításán dolgozik a cég, ami az egyik fő oka annak például, hogy próbálják felvásárolni a Fox-ot.

Hirdetés

Egy friss bevételi tárgyalás során Bob Iger vezérigazgató beszélt a Disney streaming applikációját érintő tervekről, amelyek között több Star Wars sorozat fejlesztése is szerepel.

"Fejlesztés alatt áll nem csupán egy, hanem néhány egyéb Star Wars sorozat, amelyeket kifejezetten a Disney streaming platformjára szánunk. Hamarosan fel is fedhetjük legalább az egyik ilyen sorozat mibenlétét, de mivel még nincs végleges megállapodás ezért egyelőre ezt nem tehetjük meg. Viszont úgy gondolom, hogy kiemelkedőnek fogják találni azokat az embereket, akik a tévés frontunk élén állnak."

Iger még novemberben beszélt arról, hogy tervben vannak a Star Wars, a High School Musical és a Szörny Rt. sorozatok is, viszont csak most derült ki az, hogy több mint egy Star Wars témájú szériára is számíthatunk. A streaming szolgáltatás várható startja 2019. végén esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.