Hirdetés

Star Wars sorozatról tárgyal az ABC és a LucasFilm

|

A Star Wars: Rebels animációs sorozat mellett egy másik Csillagok háborúja szériát is szeretne indítani az ABC csatorna szoros együttműködésben a LucasFilm és a Disney kettősével.

Hirdetés

Az ABC elnöke, Paul Lee a TCA (Tévékritikusok szövetségének díjátadója) rendezvényen erősítette meg, hogy tárgyalásokat folytatnak a LucasFilm illetékeseivel arról, hogy egy újabb TV sorozattal bővítsék a Star Wars univerzumot. Konkrétumok nem láttak napvilágot, így azt sem tudjuk, hogy milyen szériára számíthatunk, de annyi bizonyos, hogy nem maradunk Star Wars nélkül, hiszen nemrég jelentették be a Star Wars: Rebels című animációs sorozatot is, amelyet Disney Channel tűz majd műsorára 2014 őszétől. Várjuk a fejleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.