Hirdetés

Star Wars spin-offok: Han Solo nyitja a sort

|

Noha nem lenne rossz, ha a galaxis legjobb fejvadászának sisakja mögé láthatnánk, egyelőre be kell érnünk a simlis csempésszel.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy a Star Wars leágazások első két fejezete kikről fog szólni, és azt is, hogy a VII. és VIII. rész között jön az első 2016-ban, majd a második 2018-ban – várhatóan majd A csodálatos Pókember két folytatásával kell felvennie a harcot, Mr. Parkernek pedig nem árt már most felkötnie a piros-kék sztreccs alsót. Most már az is bizonyos, hogy a különálló filmek első darabja Han Solo fiatal és Chewie fiatalabb éveibe enged majd betekintést, valamint hogy hogyan jutottak az Ezeréves Sólyomhoz. Az én vágyam azonban még mindig egy különálló, wookie környezetben játszódó Chewbacca film, tartalmas párbeszédekkel.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.