Hirdetés

Elképesztő Star Wars teória: a jedik Jézus klónjai?

|

Lehet, hogy a legendás jedi mesterek ereje a megváltóban rejlik?

Hirdetés

Star Wars teóriákból sosem volt hiány, most viszont az új filmeknek, na meg persze az internetnek köszönhetően több van mint valaha. Hallottunk már őrült összeesküvés elméleteket arról, hogy Palpatine valójában Anakin Skywalker apja, az Ewokok embereket esznek, és Snoke igazából Jar Jar Binks. De talán még ezeket az elméleteket is felülmúlja Pablo Hidlago visszaemlékezése az egyik legelképesztőbb teóriára. A Lucasfilm munkatársa néhány igen érdekes felvetést idézett fel a 80-as évekből.

Hirdetés

Egy 1980-ban megjelent magazin kijelenti, hogy a jedik Jézus DNS-ének klónozásával jöttek létre. Lukeot és Darth Vadert a jedik klónozták, azaz a "Jesus Eugenics Development Institute" (Jézus Eugenetikai Fejlesztési Intézet). Továbbá a teória szerint Bobba Fett Luke valódi apja, akit mellesleg igazából "Roberta" Fettnek hívnak és rá utalt Yoda a Birodalom visszavágban, amikor azt mondta, hogy van egy másik is. Persze A Jedi visszatérben aztán kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről, de a cikk jól mutatja, hogy már akkoriban is óriási volt a felhajtás a Star Wars körül.

Az ilyen (újságban megjelent!) teóriákat látva már nem is tűnnek annyira elvetemültnek a Rey szüleinek kilétéről szóló elméletek. Ezt a kérdést talán megválaszolja az idén decembere kerülő Star Wars: Az utolsó jedik, de arra ne nagyon számítsunk, hogy Luke Skywalker vízből bort varázsol. Addig is az Erő, és Obi-Wan Jézus legyen veletek!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.