Hirdetés

Megvan, mire NEM számíthatunk az új Star Wars-trilógiában

|

Rian Johnson bizonyosan sokak lelkesedését törte most le.

Hirdetés

Múltkor, mint derült Uralkodóból az Erő villám jött a hír, hogy Az utolsó Jediket jegyző Rian Johnson egy teljesen új trilógiát fog rendezni, teljesen új szereplőkkel, aminek (elviekben) semmi köze sem lesz a Skywalker-családhoz. Megindultak a találgatások, hogy mely korban is játszódhatna (mondjuk így is, úgy is réges-régen lenne egy messzi-messzi galaxisban), kik lehetnének a szereplők. Erre a kérdésre most nyomban pont is került.

Hirdetés

A legnyilvánvalóbb rajongói elmélet, avagy kívánság természetesen a néhai LucasArts kultikus videojátéka, a Knights of the Old Republic-ot jegyezte meg behatárolható közegként. Johnson viszont le is hűtötte a kedélyeket.

Nagyon szeretik a Knighst of the Old Republicot. Magam is játszottam a játékkal, amikor kijött és Istenem, de imádtam! Igen, fantasztikus játék. És megértem, hogy mindenkinek azonnal olyasvalami jut az eszébe, amit ismer és szeret, amit már látott. Számomra éppenséggel pont az az izgalmas, hogy milyen új történetekkel tudok majd előállni."

Szóval ne számítsunk Old Republicra és Darth Revan sztorira (már csak azért se, mivel ezek már nem képezik az univerzum részét), és még sokáig fog álmatlan éjszakát okozni a rajongóknak, hogy vajon a messzi-messzi galaxis mely szegletébe és korszakába fogja elkalauzolni őket Johnson. Erre még jó sokat kell várnunk, annyi biztos hiszen leghamarabb a J.J. Abrams rendezte IX. rész után 1 évvel láthatjuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.