Hirdetés

Star Wars VII - Megvan a forgatás dátuma

|

Végre tisztázódott, hogy J.J. Abrams mikor állhat a Star Wars VII kamerája mögé, ez az időpont pedig közelebb van, mint hinnénk.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt a Star Wars VII, avagy Star Wars: Episode VII (ki hogyan szereti) egyik producere, Bryan Burk azt nyilatkozta a Collidernek, hogy a terveik szerint 2014 januárjában foroghat a film, addig viszont még tartanak egy nagyszabású castingot és befejezik az előkészületeket. Időközben az is felröppent, hogy a Star Wars VII nem 2015 nyarán jelenhet meg, hanem 2015 karácsonyán, azonban most nem erről kaptunk információkat, hanem a forgatás kezdetéről, ami a Latino Review értesülései szerint 2014. január 21-én rajtolhat el. Plusz érdekesség, hogy a Latino Review is azt állítja, hogy ők is a 2015 karácsonyát hallották premierként, tehát egyre biztosabbnak tűnik az, hogy a Disney 2015-ben minden évszakban robbantani szeretne: várhatóan márcusban jön a Cinderella, májusban a Bosszúállók 2, júniusban az Inside Out, júliusban a Karib-tenger kalózai 5, novemberben a Némó nyomában folytatása és az Ant-Man, karácsonykor pedig a Star Wars VII. Most, hogy már ezt is tudjuk, várjuk a szereplők megerősítését!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.