Hirdetés

Star Wars VII - Ryan Gosling és Zac Efron a stábban?

|

Reggelre virradóra újabb Star Wars VII pletykákat kaptunk a lehetséges szereplőkről, ezúttal Ryan Gosling és Zac Efron csatlakozásáról csiripelnek a filmipar madarai.

Hirdetés

Kezdjük az első pletykával: egyes források szerint a Disney az augusztus 9 és 11 között megrendezésre kerülő D23 expóra tartogat egy nagy bejelentést, de konkrétumokat nem hallhattunk. A második szóbeszéd szerint a Star Wars VII fontos szerepeit töltheti be Ryan Gosling és Zac Efron, plusz az egyik színésszel már folytattak tárgyalásokat is az üggyel kapcsolatban. Hogy a két színész kit játszhatna, arról csak spekulációk vannak, ezek alapján Gosling Luke Skywalker fia lehetne, míg Efron Han Solo gyermekét alakíthatná. További pletykák szerint a film sztorija harminc évvel A jedi visszatér történései után játszódik, így érhető lenne a két úriember bevonása, ráadásul mindkettőnek volt már köze a Disney-hez: Gosling a The Mickey Mouse Club kapcsán, Efron pedig a High School Musical kapcsán lett ismert. A Star Wars VII forgatása 2014 elején kezdődhet és az eddigi hírek alapján visszatérhetnek a korábbi szereplők, így Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is. A rendezésért továbbra is J.J. Abrams felel, premier valamikor 2015-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.