Hirdetés

Star Wars VII - Újabb pletykák érkeztek

|

Ahogy közeledünk a Star Wars VII betervezett 2014 elejei forgatásához, úgy kapunk egyre több pletykát a hetedik fejezet részleteiről: most épp az alcímet, a Millennium Falcon és Mos Eisley feltűnését beszélik.

Hirdetés

Az egyik legújabb pletyka szerint a Star Wars VII már megkapta a saját címét a Disney illetékeseitől, így a film teljes neve állítólag a Star Wars: Episode VII - A New Dawn lesz. Ez csak egy elnevezés a lehetségesek közül, mégis a lista tetején áll és valljuk be, A New Hope-ra asszociálva jól is hangzik. Ezen kívül egy ismeretlen, ámde a dolgában biztos forrás azt állítja, hogy a Millennium Falcon és a Mos Eisley Cantina is benne lesznek a várva-várt folytatásban, utóbbi azt jelentené, hogy a szereplők visszatérnének a Tatooine-ra is, hiszen mindkettő helyszínt Tunéziában forgatták. A Star Wars VII valószínűleg 2015 karácsonyán érkezik J.J. Abrams rendezésében és valószínűleg visszatérnek a régebbi színészek is, mint Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.