Hirdetés

Star Wars VIII - Bejelentő videó és új stábtagok!

|

Hirdetés

Hát elérkezett ez a nap is! Rey megtette első lépéseit egy nagyobb világ felé a Star Wars: Az ébredő Erőben, utazását pedig tovább folytatja Finnel, Poeval és Luke Skywalkerrel a VIII. epizódban. A film forgatása a mai napon, 2016. február 15-én a londoni Pinewood stúdióban vette kezdetét, melynek alkalmából a Lucasfilm egy bejelentő videót tett közzé, amelyben a gyönyörű írországi Skellig Michael sziklasziget (a Star Wars világban "Ahch-To") és egy bizonyos legendás Jedi mester látható! A Rian Johnson által írt és rendezett Star Wars VIII folytatja 2015 legsikeresebb filmjének történetét, amelyben visszatér az előző rész szeretett szereplőgárdájának java, úgy mint Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis. Újként csatlakozik az Oscar-díjas Benicio Del Toro, az Oscar jelölt Laura Dern és a tehetséges Kelly Marie Tran. A Star Wars VIII-on produceri feladatokat lát el Kathleen Kennedy, Ram Bergman, J.J. Abrams, Jason McGatlin és Tom Karnowski. A produkciós csapathoz a filmipar legjobbjai csatlakoznak majd, köztük Steve Yedlin (operatőr), Bob Ducsay (vágó), Rick Heinrichs (produkciós tervező), Peter Swords King (haj és smink tervező) és Mary Vernieu (amerikai szereplő válogató). Őket egészíti ki az előző filmből visszatérő stáb, úgy mint Pippa Anderson (társ-producer, utómunka felügyelő), Neal Scanlan (lények és droidok dizájnjának felügyelője), Michael Kaplan (jelmez tervező), Jamie Wilkinson (kellék tervező), Chris Corbould (hangmérnök), Rob Inch (mutatvány felügyelő), Ben Morris (vizuális effekt felügyelő) és Nina Gold (brit szereplő válogató). A Star Wars VIII 2017 december 15-én érkezik a mozikba. https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=GQQMLE4FuIQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.