Hirdetés

Star Wars VIII - Ez lehet a film alcíme?

|

Hirdetés

A Star Wars VIII jelenleg Londonban forog, de hamarosan Horvátországba települ át a stáb. A film munkacímére, az "Space Bear"-re korábban már fény derült, de a valódi alcím foglalkoztat minket igazán. Most a Redditen bukkant fel egy állítólagos promóciós anyag, amit azóta már eltüntettek az oldalról, amin egyértelműen kivehető a film címe. Vajon kamu vagy tényleg tényleg ez a végleges? Az alcím, amit elméletileg hamarosan hivatalosan is bejelentenek, dobpergés... Star Wars: Tale of the Jedi Temple. A fotón sajnos nem látszik egyértelműen, hogy a film forgatásáról származna, ám egy másik képet is mellékeltek hozzá, amin egy homoksikló vehető ki a fekete lepel alatt. Természetesen sem a Disney, sem pedig a Lucasfilm nem erősítette még meg a pletykát, és ahogyan egy Reddit felhasználó kiemelte: túlságosan egyértelműnek tűnik a választás. A tervek szerint a hivatalos címet egyébként május 4-én, a Nemzetközi Star Wars Napon leplezik majd le egy ceremónia keretében. Valószínűleg valóban addig kell majd várnunk, hogy megtudjuk az igazságot, hiszen nem a "Tale of the Jedi Temple" az egyetlen lehetséges befutó. A MosCroatia például azt kezdte el terjeszteni, hogy szerintük a Star Wars: The Order of the Dark Side a tuti befutó. Ha ez igaz, akkor Az ébredő Erő folytatásának lesz egy kis Birodalom visszavágos utóíze. Nagyon kíváncsiak vagyunk a nagy leleplezésre. Addig is bátran lehet találgatni.

CcZiyYbW8AAGcAc
CcljqWhWIAAhN5K
CcjDZNAXEAA5zPL
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.